BEMUTATKOZÁS

kinglaw

Képviselet büntetőeljárás során

emberkereskedelem védügyvéd

Telkes körű peres és nem peres képviselet munkajogi jogviták során

kinglaw

Sértetti képviselet

Tisztelt Érdeklődő!

Dr. Katona Csaba ügyvéd vagyok, ügyvédjelöltként a dr. Gerencsér András ügyvédi irodában tevékenykedtem. Itt megismerkedtem a jog szinte minden jelentősebb területével. Az egyetemi éveim alatt egyértelművé vált számomra, hogy a büntetőjog, illetve a munkajog az, amire szakosodom. Ezt az elhatározást ügyvédjelöltként szerzett tapasztalataim, és sikeres ügyeim is megerősítették. Számtalan kiemelt tárgyú súlyú ügyben védtem Ügyfeleimet a büntetőjog valamennyi területén. Számomra büntetőjoggal foglalkozni nem csupán munka, hanem életforma is egyben. A védekezés struktúrájának kialakítása rendkívül összetett, kreatív és logikus gondolkodás módot igényel, ami megunhatatlan kihívást jelent számomra.

A munkaügyi perekben hasonlóan kreatív, és összehangolt munkára van szükség. Adott esetben ugyanis a munkaviszony jogellenes megszüntetése során a bizonyításnak mind a munkáltató, mind pedig a munkavállaló oldaláról kiemelkedő jelentősége van.

Miért válasszon engem?

emberkereskedelem védügyvéd

Teljeskörű jogi segítségnyújtás

Képzett partnereim segítségével a jog minden területén megoldást találunk problémájára.

adásvétel_miskolc_ügyvéd

Hatékony védelmi stratégia kidolgozása

A megfelelő védelmi taktika kidolgozása akár éveket is jelenthet. Előzetes letartóztatás, házkutatás, kihallgatás, illetve egyéb nyomozati cselekmények esetén hétvégén is állok rendelkezésére.

kinglaw

Kiegyensúlyozott ügyvéd-ügyfél kapcsolat

A közös munka legfőbb alapja a kölcsönös bizalom. Ennek érdekében kötetlen konzultáció mellett
igyekszem hatékony megoldást találni.

A védekezés irányainak száma a legegyszerűbbnek tűnő ügyekben is a végtelen lehet. Egy elhibázott döntés következménye pedig akár börtönévekben is mérhető, mely utólag már helyrehozhatatlan.

A munkajogi perekben hasonlóan fontos a megfelelő pertaktika felállítása, hiszen ezzel sok millió forintot nyerhet a munkavállaló, vagy mentesülhet a munkáltató. Ügyvédként igyekszem teljeskörű, komplex segítséget nyújtani Ügyfeleimnek.

A polgári jog valamennyi területén együttműködő partnereim vannak Budapesten és Miskolcon, így ezen területeken is fordulhatnak Ügyfeleim bizalommal hozzám és kollégáimhoz.

A ügyvédi tevékenység folytatásáról az alábbi oldalon találhat információkat: https://magyarugyvedikamara.hu/tart/index/1/1

kinglaw

Börtönben van a családtagja?

Meghatalmazást a közeli hozzátartozó is tud számomra adni, továbbá a Bv. Intézetben is lehetőség van
konzultációra.

kinglaw

Kizárólag konzultálni szeretne?

Szükség esetén az ügyiratok ismeretében véleményezem az ügyet, tájékoztatom a lehetséges következményekről

kinglaw

Megtaláljuk a megoldást

Kollégáim segítségével a jog valamennyi területén segítünk Önnek megtalálni a helyes megoldást.